hannahphilip

Hannah's blogg

Umeå

Under julhelgen och nyår har vi varit i Umeå och spenderat tid med mina föräldrar där. Barnen tycker alltid om att komma hit, det är en stor villa och väldigt mycket plats att leka på både inne och ute. Utanför fönstret går hästar omkring i hagarna och inne leker hunden Akira ibland med barnen.

Självklart är det även hit tomten kommer varje år. Dock tyckte Amy att tomtens händer liknande morfars händer väldigt mycket denna gången, så vi får se hur länge hon kommer tro på tomten. När sanningen uppenbaras för henne så kommer även lillebror få med sig det på köpet, och då kommer vi nog antingen fortsätta med tomten för skojs skull (och kanske visa mer av ansiktet) eller så kommer vi köra på någonting annat. Kanske en jul zebra?

I mina ögon är det ingen jul utan snö. Det är därför helt naturligt  för oss att åka till Umeå varje år. Jag har nog inte förstått jul o Uppsala en enda gång. Indien har jag ju firat i men där kan jag ju inte förvänta  mig någon snö heller. Det blev att spraya fejksnö på fönstret  istället.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hannahphilip

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats